Pages

About Me

Fotoğrafım
Benimadımfarklı .
Antalya, Türkiye
14 yaşında olmam hiçbir şeye engel değil . Tabi ki bazı şeyler istisna lakin , düşüncelere ne yaş ne de insanlar engel olabilir . Bende engel olamadığım düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum . Umarım düşünmenize yardımcı olur .
Profilimin tamamını görüntüle

Hangisi daha başarılı sizce ?

MinelnurKapdan |. Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

İzleyiciler

13 Eylül 2010 Pazartesi

Tıkabasa yalnızız .

    

Son günlerde hayat gerçekten bunaltıyor insanı . İnsanlar iyice birbirlerine benzemeye başladı . Konuşulan konulardan giyilen kıyafetlere kadar her şey o kadar sıradan ve basit hale geldi ki .. Hissedilen duygular bile oldukça basit . 
    Artık insanlar anlamk yerine sadece anlatmayı tercih ediyorlar . Çünkü onlar için dünyada sadece "ben" var . Bencillik duygusu işte . Herkes çevre yaptığını sanarak farkında olmadan adım adım yalnızlığa daha da fazla yaklaşıyor .
     Aslında herkes çevresindeki karaktersiz insanlarla doğru orantılı olarak yalnız . Günümüzde insanlar bu yalnızlığın , sadece normalde 2 gün giden telefon şarjlarının artık 5 gün gitmesiyle anca farkına varabiliyor .
    Şimdi benden herkese bir tavsiye , çevrenizde kendi kişiliğine sahip insanlara yer vermeye çalışın , aksi takdirde herkesten yalnızsınız . :)

3 yorum:

Limon çiçekleri dedi ki...

güzel tespit...farkına varabilmene sevindim

Benimadımfarklı . dedi ki...

Başkaları da farkına varabilir umarım . :)

Işıl dedi ki...

blogun hayırlı olsun teyzosun arkadasıyım ben