Pages

About Me

Fotoğrafım
Benimadımfarklı .
Antalya, Türkiye
14 yaşında olmam hiçbir şeye engel değil . Tabi ki bazı şeyler istisna lakin , düşüncelere ne yaş ne de insanlar engel olabilir . Bende engel olamadığım düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum . Umarım düşünmenize yardımcı olur .
Profilimin tamamını görüntüle

Hangisi daha başarılı sizce ?

MinelnurKapdan |. Blogger tarafından desteklenmektedir.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

İzleyiciler

19 Eylül 2010 Pazar

Hayallerime Yaklaşıyorum ..



Evet malum öğrenciyiz .. Yarın da yeni eğitim ve öğretim hayatımız başlıyor . Hemde yeni bir okulda , yeni insanlar , yeni duygular düşüncelerle , yeni hedeflerle .. Yarın benim için oldukça heyecan verici bir gün . Liseli oluyorum artık . Bir kaç gündür heyecanı iyice sardı . Ne kadar belli etmesemde , umursamamaya çalışsamda içim kıpır kıpır . İnternetten bile araştırdım . Lisenin ilk günü ne yapılır , nasıl davaranılmalıdır vs . vs .. 
   Umarım güzel bir başlangıç yaparım . Hayallerime daha da yaklaştığımı hissediyorum artık . Hayatımda ki çoğu şey değişecek , değişmese bile yenileri eklenecek . Yeni arkadaşlar , yeni öğretmenler , yeni dersler , yeni uğraşlar , eğlenceler vs ..
E tabiki benim için yoğun günler geri geliyor . Tatilden sonra biraz zorlanacağım elbette fakat alışırım buna da diye düşünüyorum . Hem ben çalışmayı seviyorum . Özledim kitapları , testleri , optik formları :)
    Her şeyin gayet güzel olmasını umuyorum . :)

2 yorum:

sakine dedi ki...

Başarılar diliyorum bi tanem...İyi bir liseden sonra iyi bir de üniversiten olacağına eminim..

Benimadımfarklı . dedi ki...

Umarım teyzecim ..